Het HorecaSysteem is geschikt voor alle type horeca bedrijven.

Ook voor horecaondernemingen met meerdere vestigingen.

Deel nieuwsberichten online met uw medewerker.

Met behulp van nieuwsberichten kunnen medewerkers op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws binnen de onderneming. Tevens is het mogelijk om bestanden te koppelen aan nieuwsberichten. Medewerkers ontvangen een email wanneer een nieuwsbericht is geplaatst. Medewerkers kunnen op de nieuwsberichten reageren na te zijn in ingelogd in het HorecaSysteem.

Vestigingen, afdelingen en teams

Het HorecaSysteem is uitermate geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen en afdelingen. Beheer van vestigingen en afdelingen is met behulp van het HorecaSysteem zeer eenvoudig. Medewerkers kunnen of in één of in meerdere vestigingen worden ingeroosterd. Binnen de applicatie kan gemakkelijk tussen de verschillende vestigingen of afdelingen gewisseld worden.

Toegangsrechten

Met de uitgebreide toegangsrechten bepaalt u zelf wat uw medewerkers wel en niet mogen zien. Het is zelfs mogelijk om medewerkers verschillende rechten te geven per afdeling of vestiging.

Meerdere talen

Het HorecaSysteem beschikt over meerdere talen. Op dit moment is het systeem beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Mobiel toegankelijk

De mobiele app geeft u overal en altijd toegang tot alle personeel gegevens. De app is beschikbaar voor iPhone en Android en is te downloaden in de app store of Google play.

Gebruik HorecaSysteem de eerste 30 dagen gratisDirect aanmelden