Lees wat klanten van HorecaSysteem vinden.

Klanten beoordelingen

HorecaSysteem doet er alles aan om onze klanten goed van dienst te zijn. Onze klanten beoordelen ons met het cijfer 5.0 uit 3 beoordelingen. Lees hieronder een aantal ervaringen die wij hebben ontvangen van onze gebruikers, of schijf zelf een beoordeling.


5.0

HS-supportteam is top

Het Horecasysteem is voor ons een ideale manier om op eenvoudige en transparante wijze onze personeelszaken te regelen. Informatie is voor medewerkers, teamleiders en management te allen tijde beschikbaar via website of mobiele app. De support en oplossingsgerichte houding van het HS-supportteam zijn top! Klantervaringen, ontwikkeling en innovatie staan centraal.


5.0

Compleet pakket voor zowel tijdregistratie als personele planning

In het verleden heeft Thermen Holiday gewerkt met verschillende peperdure tijdregistratiesystemen. Deze boden weliswaar veel mogelijkheden maar waren ingewikkeld in gebruik en onderhoud. Ruim 3 ½ jaar geleden zijn we overgestapt op HorecaSysteem. Een compleet en betaalbaar pakket voor zowel tijdregistratie als personele planning. Eenvoudig in gebruik ook voor medewerkers, overzichtelijk en vooral innovatief. Maatwerk voor een scherpe prijs!


5.0

Super handig!

Superhandig zo'n online personeelsplanning systeem. Ik kan zelfs in de trein op m'n smartphone het werkrooster en gewerkte uren bekijken. Ook is het erg leuk om terug te gaan bladeren in de tijd en te kijken hoeveel uren ik vorig jaar bijvoorbeeld heb gewerkt.